Fordele ved musik downloads over cd’er

Lydbøger er en stor gave til en masse grunde: Din giftee kan lytte til dem, mens de kører, mens de arbejder ud, mens de er madlavning middag-listen fortsætter. Loyal Books er en stor ressource for at finde både gratis e-bøger og gratis lydbøger. Alle lydbøger, du allerede har låst op med Hørbare kreditter, vil også være tilgængelige for dig. Hvad sker der med dit eksisterende Audible-abonnement? Kindle Unlimited koster $ 9,99 per måned, den samme pris, du ville betale for en fuld-blæst Amazon Prime abonnement. Det er præcis, hvad det lyder som: De får op til fem bøger om måneden, valgt fra et stort bibliotek af alt fra de nyeste bestsellere til litterære klassikere. Der er mennesker, der elsker tænder og så er der mennesker, der elsker at holde rigtige bøger. Forfatterne af disse lydbøger er mennesker, der har et godt kendskab til engelsk, men er ikke lingvister. Til gengæld vil du begynde at blive mere positiv og organiseret, fordi du er i et bedre sted og omgivet af bedre mennesker.

Når du begynder at lede efter gratis e-bøger online, vil det ikke være længe, før du begynder at komme på tværs af mindre end velrenommerede hjemmesider. Der er ingen indstillet tempo eller afstand til at begynde med-det hele afhænger af dit nuværende niveau af fitness, og hvis du er i tvivl, bør du spørge din læge. Ligesom Audible plus, Premium Plus inkluderer adgang til Audible første-part lydindhold, men Premium Plus medlemmer får også månedlige kreditter, der kan bruges til at downloade et stykke lydindhold ikke inkluderet i Audible’s Plus bibliotek-men hvor mange kreditter du får, afhænger af, hvor meget du betaler. En anden fab ting ved at gå digitalt er, gratis lydbøger – https://www.lydbogreolen.dk/ – at du kan nyde en langt højere kvalitet af lyd fra hver sang.

Så hvis du er en Prime medlem, der elsker at læse, bør du ikke tænke meget, før du starter din gratis prøveperiode. Virkeligheden er, at hvis vi virkelig ønsker at ændre verden, vi er nødt til at følge instruktionerne fra dem, der har gået foran os og gøre arbejdet. Uanset hvilket sprog de ønsker at tilføje til dit arsenal, kan Babbel hjælpe. Hjælpe dem med at spare penge på deres takeout afhængighed med et gavekort til en fødevare leveringsservice som GrubHub eller DoorDash. Hvis nogen på din liste sandsynligvis er skyldig i det samme, hjælpe dem med at forkæle deres firbenede ven med BarkBox. Hvis nogen på din liste falder ind under sidstnævnte kategori, gave dem et abonnement på Book of the Month.

Ikke alene kan de vælge en bog fra biografier til bedst sælgende fiktion, men de kan lytte på næsten alle tænkelige enheder. Du kan søge efter en bestemt titel ved hjælp af linjen “Hurtig søgning” øverst på siden. For at finde “din bog” kan du gennemse fra hele titellisten eller bare gøre at søge efter lydbøger blandt dem, der for nylig blev tilføjet til hjemmesiden. januar 2021 vil selskabet betale royalties til forfattere for enhver titel returneret mere end syv dage efter købet. Din giftee vil elske de sjove og interaktive lektioner, og det vil give dem noget produktivt at gøre, hvis de bruger mere tid derhjemme i disse dage.

Abonnementstjenesten leverer en kasse med godbidder, legetøj og andet hundetilbehør til din giftee hver måned, så både de og deres hvalp vil være glade. På $ 7,95 om måneden, den nye Audible Plus abonnement er den billigste Audible plan endnu. Gold medlemmer vil automatisk skifte over til $ 14.95/month Audible Premium Plus plan, og Platinum medlemmer vil blive flyttet til $ 22,95 / måned planen. De har over 100.000 lydbøger. Rapporten er en nylig dataindsamling, der er meget integreret i at indlede upåklagelig forretningsmæssige beslutninger i det globale lydbøger marked. 9) Jeg vil have læst 5 marketing eBøger relateret til min virksomhed. Titler uden for Audibles katalog skal købes. I skrivende stund var der mere end 60.000 gratis titler til rådighed.

Navigation