Øge fortjenesten ved Bundling din rengøring

Når som helst du foretager en bestilling i en fastfood restaurant du bliver bedt om, hvis du gerne vil “måltid særlige” eller “værdi deal”. I stedet for bare bestiller en sandwich får du nu valget af et komplet måltid til en værdi pris. Faktisk, fastfood kæder har perfektioneret tanken om produktet bundling i en effektiv markedsføring strategi. Hvad bundling? Det er en salgsstrategi, der tilbyder kunderne en rabat til at købe to eller flere produkter eller tjenester. Indpakning din rengøring tjenester og produkter sammen kan være en kraftfuld markedsføring teknik, der tillader dig at sælge mere, og samtidig giver dine kunder merværdi.
For nogle virksomheder bundtning synes temmelig simpelt: en restaurant der tilbyder frites og en drink med en sandwich; en bilvask, tilbyder en deluxe bilvask med voksbehandling; eller en isenkræmmer bundling maleruller og en maling bakke.
Som en rengøringsmidler service du har en glimrende lejlighed til at øge din indtjening ved at tilføje salg af produkter eller tilføjet tjenesteydelser til rutinemæssig vedligeholdelse, som du allerede giver dine kunder. Mens du kan muligvis ikke løse alle deres forsyningsbehov, tilbyder trash kan liners, toiletpapir, papirhåndklæder, sæbe, luftfriskere og isen smelter vil give tilføjede dine kunder bekvemmelighed. De kan nemt bestille deres forsyninger fra dig eller du kan tilbyde at administrere forsyningerne og genpåfyldning når forsyninger er lavt.
Når bud på en ny rengøring konto, se på de leverancer, de bruger i øjeblikket, og derefter stoppe ved dit lokale janitorial levering hus og få priser for samme eller lignende varer. Når du forbereder dit bud, tage en 10-15% markup priser du vil betale for produkterne og medtage dette på dit bud. Forklare det kundeemne, du vil fakturere dem for forsyninger, der anvendes i løbet af måneden på deres månedlige servicefaktura. Ved at opfylde deres forsyningsbehov, din kunde har en ting mindre at bekymre sig om og du har en måde at tjene penge.
En anden måde at øge din fortjeneste er at bundte sammen lignende tjenester. Når tilbyder tæppe rengøring, også foreslå tæppe pletblødning. Har din kunde en pause værelse? Tilbyde en pakke, der inkluderer rensning køleskabet, mikroovn eller andre apparater. Du kan endda tilbyde disse services på en regelmæssig vedligeholdelsesplan, såsom en eller to gange om måneden.
Ændring af seasons giver også mulighed for at tilbyde ekstra ydelser. For din privatkunder tilbyder en “forårsrengøring pakke”. Kan du medtage vinduespudsning, blinde rengøring og tæppe rengøring. Du behøver ikke at give store rabatter når bundling tjenester. Dine kunder får værdi ved at kunne få alle deres vedligeholdelse tjenester håndteres af én virksomhed.
Hvordan afgør hvilke tjenester til at bundte sammen? Nedskrive typerne af klienter du har og de tjenester, du giver allerede. Rengør du banker, medicinske faciliteter, detail-plads eller plejehjem? Lav en liste over de ekstra tjenester kan du nemt give gavn for deres virksomhed. Derefter tilbyde disse bundtede tjenester til dine kunder!
Du kan markedsføre dit bundtede tjenester til eksisterende kunder ved at inkludere en flyer i deres månedlige faktura. Tage et par minutter til at opfordre dine kunder til at tjekke ind og se, om de har nogen bekymringer eller hvis de er tilfredse med servicen du leverer. Denne opfordring vil give en mulighed – ikke kun for feedback, men for dig at lade din klient vide om produkter og tjenester kan du give til dem, der vil spare dem tid og penge.
Bundling tjenester og produkter er én måde at tilføje en anden indtægt for virksomheden rengøring. Det hjælper dig med at op-sælge til dine kunder uden at skulle tilbringe meget tid eller penge på markedsføring. Ved at sælge medfølgende produkter og tjenester vil du se en stigning i din indtjening og dine kunder vil drage fordel af “one-stop-shopping”.
Copyright 2006 Janitorial butikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation