Arbejde i hjemmet mødre – du går gennem en vanskelig fase

Er du nyder oplevelsen af at være et arbejde hjemme mor, eller du går gennem en vanskelig fase? Når du har børn, vil du opfostrer dem gennem forskellige faser, nogle test og nogle uimodståeligt søde, men der er én fase, som jeg regner med, er den største årsag til mødre til at opgive tanken om at være et arbejde hjemme mor og gå tilbage til løn slave rutinen.
Hvis du ikke startede et arbejde på hjem projektet før fødsel, det næste bedste tidspunkt at gøre er det, når din baby er mellem 1-3 måneder gamle. For den første måned vil du være for træt, for travlt og alt for involveret i at få vant til din nye rolle som mor. Det bliver lettere fra da af. I de første tre måneder afgør din baby i en rutine og du vil være i stand til at planlægge din dag omkring dette.
På 3-6 måneder bør dit barn stadig bruge meget af dagen sovende og dette vil efterlade dig en hel del tid at strømline dit arbejde på hjem tidsplan.
På stadiet 6-9 måneder dit barn vil være vågen flere men vil være i stand til at underholde sig selv i korte perioder i mellem fodring og sove. Dette er et godt tidspunkt at introducere din baby til arbejdsområdet hjem, så han eller hun vil føle sig en del af din arbejdsdag. Udelukke ikke dit barn fra dit arbejdsområde, ellers han eller hun vil vokse op resenting den tid du bruger der og vil konkurrere om din opmærksomhed.
Af omkring en alder af 18-24 måneder din baby bliver en lille person, som vil være perfekt glade spiller stille spil eller ser på billedbøger, mens du bærer på arbejde, er bare at have dig i nærheden nok i denne fase af stigende uafhængighed.
Lagde du mærke til jeg savnede noget? Jeg besluttede at gemme 9-18 måneders scenen for sidste. Husk, jeg sagde, det bliver lettere efter de første par uger? Nå, det er sandt – bortset fra denne fase! Det er bare en fase, det ikke vare evigt, men det vil føles som evigt mens du kæmper gennem det. Jeg ønsker ikke at sætte nogen off forældreskab eller arbejde i hjemmet; de er begge gode men hver af disse situationer bliver vanskeligt, grænsende til umuligt stadiet 9-18 måned. Forældre, der sagde “Vi ikke vil lade at have en baby, ændre vores liv.” begynder at se en smule flov og lade som om de aldrig gjort at latterlige erklæring i første omgang.
Hvis du tænker på dit arbejde i hjemmet mor karriere som en rejse, dette er ikke enden af vejen, det er en meget stejl bakke, du skal erobre før du kan cruise ned i den fredelige dal forude. Da denne fase rammer dig, skal du have dit hjem job organiseret og kører en tidsplan. Dette er den fase, der vil teste fleksibilitet i samme skema til yderst. Vær forberedt, denne fase krybe ikke op efterhånden, det smækker i uanmeldt natten over.
Husk at søde hjælpeløse lille klukkende bundle med rosebud mund? Det nu forbliver vågen det meste af dagen og du finder pludselig du har din helt egen våben af indenlandske ødelæggelse. Så snart den lille bylt mestre kunsten at rullende over, er det på tide at flytte nogen skrøbelige genstande til højere jorden, omarrangere skabene BØRNESIKKERHED snarere end logik eller bekvemmelighed, installere beskyttelsesdøre, særlige låse, socket covers og tage en million andre forholdsregler. (Tip: en lås på toilettet låget er kun nødvendig, hvis du ikke har noget imod at finde din tandbørste eller sko på toilettet.)
Ja folkens, mobilitet er ankommet og baby’s reach er at udvide dagligt. Fremskridt fra rullende over til rullende på tværs af et rum, at kravle sker som en film vist i hurtigt fremad-tilstand. Dine mest dyrebare skrøbelige besiddelse bliver en stående, klatring, vaelte, hoved bumpe, farligt objekt søger, nysgerrige, støjende eventyrer, der har en aversion mod kravlegård. Dette er en periode af udforskning og læring, som indebærer dit barn tilbringer sine vågne timer i mellem du og hvad du havde håbet at gøre. Hvis du ikke kan gøre noget med en baby i en arm, på din lap eller fast klamrer sig til dine ben og råbe, glem det indtil nap tid. En overraskende række ting kan gøres én hånd, så de fleste dage vil du få at spise en snack eller drikke et glas juice, selvom du ikke er i stand til at få overbruses og klædt indtil middag, men det er meningsløst at forsøge at give deres opmærksomhed på voksen bekymringer uden for nap tid.
Fors¯g ikke at kæmpe natur, det er en kamp du ikke vinder, så du kan også gemme din energi og gøre et kompromis. Give din lille tornado al den opmærksomhed, den har brug for i hele denne fase og passer ind i dit arbejde derhjemme projekt omkring det indtil den velsignede tid kommer der ordentlig gang er opnået, den vicelike greb om benene er frigivet og du er ikke længere i fokus. Hvis du kan vejret denne fase uden at opgive tanken om arbejde i hjemmet, bør du lykkes med de almindelige udfordringer ved at køre et hjem virksomhed.
Denne fase er krævende arbejde, men det er tidspunktet for første vaklende skridt, første sammenhængende ord og alle de andre “første” milepæle for dit barn vokser op; alle de ting, du ikke kunne bære at gå glip af, din grund til at ønske at arbejde hjemme i første omgang.
Copyright 2006 Elaine Currie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation